PÁR-BAJOK

Napi szösszenet:

2016. november 03. 10:50 - PárBajok

Megbocsátás

Minden elengedési folyamat része a megbocsátás. Hogyan is tudnánk elengedni sérelmeinket, fájdalmainkat, ha közben haragot táplálunk?!

Persze mondani könnyű, megtenni annál nehezebb. Tudnunk kell, hogy a megbocsátás sem egy pillanat műve, hanem egy folyamat. Lehet, hogy azt gondolod, hogy már megbocsátottál "x" dologért, aztán feljön benned évek múlva és bizony felismered, hogy újra neki kell futni. Ez mindenkivel előfordul. Ilyen kor újra felvesszük a kesztyűt és megküzdünk a folyamattal.

Miért fontos a megbocsátás? Mert, szabaddá tesz. Lehullik, megtörik a stressz, a negatív gondolatok és újra egészséges, teljes életet élhetsz. Újra építő jelleggel, kreatívan léphetsz bele a mindennapokba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parbajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8711927045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása